BestuurHet bestuur van Bewonersvereniging Bergerhof bestaat uit 5 personen. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging en coördineren alle activiteiten die door de vereniging worden uitgevoerd.

Bestur bewonersverniging Bergerhof Renkum

V.l.n.r.: Paul van der Wielen, Willem Rath, Nathalie Stoop, Jos Guikers en Bianca Versteeg

Voorzitter:

Jos Guikers

Jos Guikers – Geboren (1958) en getogen in Tiel ben ik in 1985 met mijn vrouw komen wonen in Renkum. Wij hebben samen twee dochters gekregen die inmiddels volwassen zijn en elders wonen. Vanaf 2013 wonen wij met veel plezier in de wijk Bergerhof. Naast bestuurslid van de Bewonersvereniging Bergerhof ben ik zelfstandig ondernemer en parttime conciërge op drie basisscholen in de gemeente Renkum. Mijn belangrijkste drijfveer om tot het bestuur toe te treden is de verbondenheid tussen de bewoners van de wijk te vergroten en zo samen in een plezierige en verdraagzame sfeer te wonen.