Op elf april 2013 is de Bewonersvereniging Bergerhof officieel opgericht. In de acte van oprichting zijn bijvoorbeeld zaken als doelstellingen, lidmaatschap, contributie, etcetera geregeld. Een afschrift van de oprichtingsacte kunt u hier downloaden.

Het bestuur bestaat uit vijf personen die met veel enthousiasme aan het welzijn van de wijk en haar bewoners werkt. Zij stellen zich op de pagina “Bestuur” graag aan u voor.

Maar nog veel belangrijker dan het bestuur ….. bent U!
Als bewoner van de wijk Bergerhof en de aangrenzende straten bepaalt u mee het succes van de vereniging.
En het bestuur heeft u nodig om haar plannen te verwezenlijken. Als lid, vrijwilliger of donateur steekt u ons een hart onder de riem bij onze initiatieven. Het is toch ook in uw voordeel wanneer de Bergerhof een gezellige en actieve woonwijk is. En voor slechts € 12.50 per jaar maakt u dat al mogelijk en profiteert u van de voordelen van “onze” vereniging.

Twijfel niet langer! Steun de BvB en word lid!